WandelFit

wandeljefit1

Wandel Fit of sportief wandelen! Weinig conditie, te zwaar of u vindt bewegen gewoon leuk. Adviseert uw huisarts u om aan uw conditie te werken? Of wilt u genieten van de omgeving en nieuwe mensen leren kennen? Maar…hoe begint u? En hoe blijft u gemotiveerd? Voor iedereen die net dat extra zetje nodig heeft, is er nu: Wandel Fit! Bewegen onder begeleiding van een wandeltrainer.

Inhoud programma

Dit wandelprogramma brengt u in drie maanden in beweging, zorgt ervoor dat u op bewuste wijze aan uw gezondheid werkt en u komt in contact met andere beginnende wandelaars. Een professionele wandeltrainer zorgt ervoor, dat u de techniek onder de knie krijgt en begeleidt u bij een verantwoorde opbouw van uw conditie.

Er wordt 1 uur en 15 minuten getraind onder professioneel begeleiding. De trainingen vinden plaats op maandagavond. Start 19.00 uur. Lokatie vv OJC Rosmalen.

Langer Fit blijven

Fit zijn betekent uithoudingsvermogen, sterke botten en spieren, dus stevig op de benen, waardoor de val- en breekkans kleiner wordt. Fit zijn betekent ook onafhankelijkheid en goed in je vel zitten.

e-mail

Vraag meer informatie aan!