Verslag 4e editie Wielenloop

Een winderige editie dit keer, maar met het inzicht en de inzet van vele vrijwilligers konden de deelnemers toch op tijd van start. 10.15, de start van de KIDSrun, rondom de start wordt het wat drukker. 40 kinderen warmen zich op met een paar goede beats. Ze volbrengen allemaal de 1km loop, sommige met, maar ook veel zonder ouders. Onder applaus sprinten de deelnemers over de finish. Uiteraard ontvangen alle kinderen daar wat drinken en een medaille!

kidsIMG_2166IMG_2165

Ondertussen stroomt de tent waarin het inschrijf bureau is gevestigd vol. Veel voorinschrijvingen de laatste week, maar ook veel deelnemers welke op het laatst hebben besloten mee te gaan doen aan de Wielenloop. Veel deelnemers uit Rosmalen, maar ook uit de regio Den Bosch. 10.55uur, gezellig druk bij de start en finish, we tellen af en om 11.00uur gaat de 5km. en de 10km. van start. 204 deelnemers aan de 10km en 138 deelnemers aan de 5km.

Eerst een lang stuk met wind tegen, daarna wat meer tussen de huizen in de Groote Wielen en het laatste stukje weer wind op de kop. De winnaar van de 5km is geworden Jules de Pinth in een tijd van 18, 31. Tweede is geworden Florus van Meijl en derde Jeroen van Macklenbergh. De eerste dame, Marlon van Dijk, legde de 5km af in een tijd van 24,04.

IMG_2173IMG_2193IMG_2185

De 10km was pittig, mede door de stevige wind welke getrotseerd diende te worden. Marco van Erp finishte als eerste man in een tijd van 35,32. Met een sterke 46,46 finishte Tanja Willems als eerste vrouw.

Nadien was het gezellige druk op het parkeerterrein van OJC Rosmalen en in de tent. Onder het genot van fruit, wat drinken of erwtensoep werden de prestaties geëvalueerd. De organisatie vond het een geslaagde editie en kijkt tevreden terug op de 4e Wielenloop.

Uiteraard danken wij onze vrijwilligers, zonder hen geen Wielenloop. De verkeersregelaars, welke er mede voor hebben gezorgd dat de deelnemers veilig over het parcours konden lopen. We kijken elk jaar terug op een fijne samenwerking met OJC Rosmalen en de SJV, zo ook weer dit jaar.

En natuurlijk de Sponsors welke het mede mogelijk maken de Wielenloop te organiseren. Bedankt Rabobank, Juwelier Schute, AH Groote Wielen, Lopers Company Den Bosch, Fysiotherapie Scholten en Sportservice Scholten.

Noteer vast in de agenda van 2016, 10 janauri 2016, 5e editie Wielenloop!

Kijk voor meer foto’s op Facebook Sportservice Scholten