Onze Nieuwe trainers!

Onze Nieuwe trainers!

Met veel plezier introduceren wij u graag onze twee nieuwe trainers. Esther van Bilsen, welke de beginners groep gaat begeleiden en Patrick Slaats welke de gevorderden groep gaat begeleiden (reeds gestart hiermee).

Esther van Bilsen, woonachtig te Rosmalen. In 2011 de opleiding coaching/begeleiding en een cursus running instructor gevolgd. Sindsdien begeleid ze mensen om met hulp van coaching en hardlopen beter in balans te komen. Voor haarzelf is hardlopen een geweldige uitlaatklep waar ze veel energie uithaald. Ze hecht veel waarde aan een goede basis om te beginnen, maar wil  zeker het plezier van hardlopen over  brengen!

Patrick Slaats 47 jaar, heel sportief. Vroeger veel aan cross-lopen gedaan, 1/2 en hele marathon gelopen, daarnaast (internationaal) Militaire Vijfkamp.

Momenteel doet hij veel aan multi-sport. M.n Adventure races, dit zijn langdurige wedstrijden in teamverband (2 of 4 personen) van soms  12uur, 24uur of meerdaags met verschillende disciplines. Per wedstrijd kan dit bestaan dit uit o.a. lopen, fietsen, kanoën, skeeleren.

Naast deze sportieve activiteiten houdt Patrick van fietsen MTB of op de weg, (hard)lopen (oriënteren / trail), voetbal 35+.

Twee goede trainers en geweldige mensen, wij hopen dat ze zelf en onze deelnemers heel veel plezier aan de trainingen zullen beleven.

Kijk HIER voor meer informatie over hardlopen voor beginners of hardlopen voor gevorderden.