Hardloop trainingen

Nieuws1

De verschillende hardloop programma’s van Sportservice Scholten zijn voor zowel beginnende en gevorderden hardlopers.   Er wordt gekeken naar u persoonlijke situatie, en onder deskundige begeleiding word er een gestructureerd programma gemaakt. Gedurende 12 weken (28 voor marathon) word de belasting wekelijks opgevoerd zodat u aan het einde van het programma een betere conditie heeft en zich mentaal en fysiek sterker voelt. Naast de groepstrainingen onder begeleiding is het de bedoeling dat u 1 á 2 keer per week voor uzelf loopt. Het streven is om aan het eind van de 12 weken het vermogen, de kracht en de conditie te hebben verbeterd. Persoonlijke doelen kunnen worden opgesteld en nagestreefd. Als u zich fitter wilt voelen, wilt afvallen, of meer energie wilt hebben, en  is dit beslist iets voor u!

Als u zich fitter wilt voelen, wilt afvallen, of meer energie wilt hebben is dit beslist iets voor u.

De cursussen zijn onderverdeeld in drie groepen; Ren je Fit, Ren je Verder en Ren je Marathon. Tijdens de beginners cursus Ren je Fit worden de hardlopers begeleidt van 0 tot 5 km. Het schema is zo opgesteld dat iedereen dit kan halen! Ren je Verder is een cursus voor hardlopers die van 5 naar 10 km willen. Hiervoor is dus enige hardloop ervaring en conditie vereist. De Ren je Marathon groep richt zich op het succesvol lopen van de Marathon van Rotterdam! In 28 weken worden de lopers door middel van een intensief programma klaargestoomd voor deze prachtige prestatie.

De trainingen zijn dan wel gericht op het individu maar worden gegeven in een groep. Zo heeft u dus ook contact met andere mensen en kunt u werken aan u gezondheid in een motiverende en positieve sfeer. En telkens onder begeleiding van een deskundige looptrainer.
Indien wenselijk kan u deelnemen aan een vervolgcursus, waarbij men onder dezelfde voorwaarden gaat streven naar 1 uur hardlopen.

Voor de beginners is er een gratis clinic en 1ste les op dinsdag  10 mei 2016, start 19.00uur.  Alle lessen starten om 19:00 uur en starten bij vv OJC ROSMALEN.

Voor de gevorderden is de eerste training van de nieuwe cursus op “volgt”, aanvang 20:00uur.

Meer informatie of inschrijven mail naar info@sportservicescholten.nl

Renjefittekst313x313
Renjeverdertekst313x313
Renjemarathontekst313x313