Nieuwe Ren je Fit hardloop cursus – 10 mei 2016!

Renjefittekst313x313

Dinsdagavond 10 mei 2016 is er een gratis clinic van de Ren je Fit hardloop cursus! Tijdens deze clinic kun je kennis maken hardlopen. En zal worden uitgelegd hoe het vervolg van de Ren je Fit cursus eruit ziet. Op deze avond vindt de eerste vrijblijvende (proef)les plaats. Aan het eind van de avond is er de mogelijkheid om je op te geven … Read moreNieuwe Ren je Fit hardloop cursus – 10 mei 2016!

Onze Nieuwe trainers!

Nieuws1

Met veel plezier introduceren wij u graag onze twee nieuwe trainers. Esther van Bilsen, welke de beginners groep gaat begeleiden en Patrick Slaats welke de gevorderden groep gaat begeleiden (reeds gestart hiermee). Esther van Bilsen, woonachtig te Rosmalen. In 2011 de opleiding coaching/begeleiding en een cursus running instructor gevolgd. Sindsdien begeleid ze mensen om met hulp … Read moreOnze Nieuwe trainers!

Nieuwe cursus voor de beginnende hardloper!

renjefit

Dinsdagavond 15 september 2015 is er weer een gratis clinic van Ren je Fit. Kom ook en maak kennis met ons en met hardlopen. op deze avond zal ook de eerste (proef)les plaatsvinden. Indien je geïnteresseerd bent kan je opgeven om definitief deel te gaan nemen. 1. Inleiding Sportservice Scholten 2. Hardlopen, de feiten, effecten en blessures … Read moreNieuwe cursus voor de beginnende hardloper!

Congres Football Medicine strategies for player care

Zaterdag 11 april vroeg uit de veren op weg naar London voor de derde editie van de Football Medicine Strategies for player Care. Een bijzondere ervaring om met een collega en vriend drie dagen nieuwe kennis en ervaring op te gaan doen. Een zeer boeiende en interessante eerste dag. Goede presentaties over Hamstring blessures, pees … Read moreCongres Football Medicine strategies for player care

Ren je Fit clinic!

Dinsdagavond 23 september 2014 is er weer een gratis clinic van Ren je Fit. Kom ook en maak kennis met ons en met hardlopen. 1. Inleiding Sportservice Scholten 2. Hardlopen, de feiten, effecten en blessures 3. Hardlopen en de materialen 4. Voeding en hardlopen 5. Mini Clinic, kennis maken met W-up, kern en C-down. 6. … Read moreRen je Fit clinic!