Ren je Fit

Renjefittekst313x313
renjefit

Ren je fit is een hardloopcursus speciaal ontworpen voor de beginnende hardloper!

Er wordt gekeken naar u persoonlijke situatie, en onder deskundige begeleiding wordt een gestructureerd programma gemaakt. Gedurende 12 weken wordt de belasting wekelijks opgevoerd zodat u aan het einde van het programma een betere conditie heeft en zich mentaal en fysiek sterker voelt. Naast de groepstrainingen onder begeleiding is het de bedoeling dat u 1 á 2 keer per week voor uzelf loopt. Het streven is om aan het eind van de 12 weken het vermogen te hebben ontwikkeld om minstens 5 km onafgebroken te kunnen hardlopen.

Als u zich fitter wilt voelen, wilt afvallen, of meer energie wilt hebben is dit beslist iets voor u!

De trainingen zijn gericht op het individu maar worden gegeven in een groep. Zo heeft u dus ook contact met andere mensen en werken we samen aan een verbeterde gezondheid. Dit zorgt voor een motiverende en positieve sfeer.

Onder leiding van hardlooptrainer Esther van Bilsen start iedere training start bij het complex van vv OJC Rosmalen, en vind plaats in de nabije omgeving. De trainingen duren één uur. Alle trainingen beginnen om 19.00uur en vinden plaats op dinsdagavond.

gratis eerste les

Dinsdagavond 10 mei 2016 starten we, in samenwerking met Fysiotherapie Scholten, weer met het hardloop programma voor beginners. In 12 weken wordt er middels een persoonlijk schema naar een betere conditie toegewerkt.

Voor elke Ren je Fit cursus is er een gratis clinic om kennis te maken met ons en met hardlopen. Aansluitend is de eerste (proef)les.

Op deze avond zullen aanwezig zijn:

  • hardlooptrainers
  • fysiotherapeuten
  • dietiste
  • hardloop winkel Run2Day Den Bosch

Locatie: vv OJC Rosmalen, Laaghemaal 38, 5247 NP, Rosmalen.

Extra intake mogelijkheid

 Bent u bang niet voldoende fit te zijn voor deze hardlooptraining, of wilt u deze gewoon een keer gemeten hebben, dan hebben we daar ook een speciale fitheidstest voor. Door een fysiotherapeut wordt bloeddruk/vetpercentage/spierkracht en lenigheid gemeten, een conditietest gedaan en na beoordeling van uw belastbaarheid een advies gegeven. Deze test zit niet standaard inbegrepen in het programma en kan voor een bedrag van €35 worden afgenomen. Heeft u interesse in deze intake? geef dit dan aan in het inschrijvingsformulier!